Seminars

‘Strategie bij High Yield: top down of bottom up?’

Alpha Research Kennislunch

Hoewel High Yield op het moment de meest favoriete obligatiecategorie is, roept ze ook vragen op. Wat is de rol van High Yield in de huidige marktomgeving met historisch lage rentevergoedingen? 

Tags: 

Lunch Bijeenkomst: BuyBack in Amerika

Shareholder Yield: A Better Approach to Dividend Investing

PowerShares heeft het genoegen u uit te nodigen op 24 juni in de Rembrandt Tower Boardroom in Amsterdam voor een lunchmeeting. De Amerikaanse economie staat centraal met een paar sterke aandelen strategieën.

Tags: 

Seminar: Market Perspectives 2015

Market Perspectives 2015

Alpha Research nodigt u van harte uit voor het seminar: “Market Perspectives 2015”.

Hoe kan actiefbeheer bijdragen aan een goed rendement op aandelen en obligaties en wat zijn de pros en cons van een absolute returnstrategie?

Tags: 

Lunch meeting: Emerging Market Debt

Lunch meeting: Emerging Market Debt

Pictet Asset Management heeft het genoegen u in het Hilton Hotel in Amsterdam uit te nodigen voor een lunch meeting met Eelco Ubbels van Alpha Research en Eugene Choi, Client Portfolio Manager in Emerging Market Debt bij Pictet AM.

Tags: 

Save the date: “Liquide alternatieve beleggingen”

Seminar

Alpha Research organiseert  samen met Goldman Sachs en RPM op 24 september 2014 het seminar: “Liquide alternatieve beleggingen voor de portefeuille”.

Aanmelden kan viaSeminar Liquide alternatieve beleggingen

Tags: 

John Mauldin: Wat is de safe haven van morgen?

John Mauldin in Nederland

De Tactische Asset Allocatie commissie van de VBA had afgelopen donderdag 1 mei een primeur met de komst van John Mauldin. Het was de eerste keer dat Mauldin in Nederland sprak en dit gebeurde in het Auditorium van het WTC in Amsterdam.

EDHEC-Risk: jaarlijkse ETF Survey

EDHEC Risk

De markt van indextrackers is groot. In Europa groeide deze markt in 10 jaar tijd naar € 207 miljard, en wereldwijd naar € 1035 miljard. Afgelopen woensdag presenteerde EDHEC-Risk de resultaten van zijn ETF Survey tijdens de ETF Tour van Amundi in Amsterdam. Het betreft een onderzoek onder 174 gebruikers van ETF’s in Europa.  

Amundi ETF tour

Amundi Asset Management

CA Cheuvreux en Amundi willen u op 27 september uitnodigen voor de volgende presentatie: "Navigating through challenging markets". Verschillende experts zullen hun analyses en vooruitzichten toelichten om u zo goed mogelijk te helpen in deze uitdagende markten.

Tags: 

Vastgoed seminar Henderson

Vastgoed

In één ochtend een update van de wereldwijde vastgoedmarkten, dat was de insteek van Henderson Global Investors op 14 juni 2012. Een noodzakelijke update,  want wat waren de Vastgoed rendementen van 2011 en over de afgelopen 10 jaar?

Low Volatility, het beste van twee werelden!

Low Volatility Research

Wat de strategie Low Volatility inhoudt, kunnen beleggers wel raden. Echter hoe een low volatiel beleggingsbeleid met de juiste verwachtingen is te managen, is vers twee. Het bereiken van dit resultaat werd besproken tijdens de Ronde Tafel Low Volatility van INTECH.

Pages

Subscribe to RSS - Seminars