Alpha Research

Research

Er is altijd een pro vs contra, een buy vs sell

Elke financiële partij wil zijn visie over specifieke thema's onder de aandacht brengen. Alpha Research biedt de platformen voor financiële partijen om hun visie onder de aandacht te krijgen. Aan elke visie wordt dan ook een tegengestelde visie gekoppeld.

Discussie op basis van argumenten

Een mening mag, maar de onderbouwing met argumenten is het fundament van elke visie. Alpha Research brengt visies samen en brengt dat tot leven door alle argumenten de revue te laten passeren.

Seminars

Kennis is macht

Een goede website is een must, de combinatie tussen website en mensen ontmoeten is optimaal. Kennisoverdracht gaat dan ook prima op het internet, de toegevoegde waarde van een seminar komt tot uitdrukking in de focus dat een seminar met zich meebrengt.

Lezen is niet het zelfde als praten en luisteren

Vooral het horen en zien van twee tegengestelde visies is leerzaam. Alpha Research brengt beleggingsprofessionals bij elkaar in een plezierige ambiance om de tegenstellingen te zien en te horen, om daarna zelf conclusies te kunnen trekken.

Consultancy

Is de consensus wat waard?

Alpha Research heeft alle kennis in huis. Door het grote aantal reserach partners is er een unieke positie om vraagstukken vanuit de breedte maar ook vanuit specialisme te kunnen beantwoorden.

De meeste problemen lossen zichzelf op

Op het moment dat uw problemen zichzelf niet oplossen is Alpha Research altijd bereid om in een vrijblijvend gesprek te kijken naar de scenario's. Het is altijd aan u om te beslissen of onze consultancy methodiek bij u past.

Eelco Ubbels RBA

Directeur Alpha Research

Research is de basis van elke beleggingsbeslissing. Het inventariseren, categoriseren, analyseren en publiceren van artikelen is core business.

Voorzitter VBA commissie Tactische Asset Allocatie

Deze actieve commisie van VBA Beleggingsprofessionals die werken bij pensioenfondsen, verzekeraars en vermogensbeheerders komt regelmatig bij elkaar en duikt in de wereld van asset allocatie beslissingen.

Adres: 
Oude Delft 37
2611 BB Delft
Netherlands
Telefoon: 
+31(0)15 3030920