Copyright

Bull-v-bear.nl, bull-v-bear.be en bull-v-bear.com zijn geregistreerd handelsmerken van Alpha Research te Delft. Alle rechten voorbehouden.

Copyright

Deze websites genieten auteursrechtelijke bescherming. Bull-v-bear.nl, bull-v-bear.be en bull-v-bear.com zijn bestemd voor professionele beleggers zoals financieel adviseurs van banken en/of intermediairs, vermogenbeheerders en beleggingssecialisten van Pensioenfondsen of Verzekeraas. Het is niet toegestaan de website te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van hardcopy voor eigen gebruik. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Alpha Research is het niet toegestaan deze website op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Alpha Research, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Alpha Research  is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Aansprakelijkheid

Deze website is bestemd voor het verstrekken van informatie. De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze website. Alpha Research  is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Het is niet toegestaan deze website te iframen. Alpha Research  acht zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze website.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het e-mailadres: [email protected]

Alpha Research te Delft
Telefoon:  +31 15 - 30 30 920  
KvK 54731895