Zx Sneaker 700 Squad Roze Baby Adidas Pink 65dwxX6a
Follow us to receive the latest news!
Follow us to receive the latest news!Installeert Schoenen Retaildetail Omnichannelkassa's Nelson Installeert Omnichannelkassa's Schoenen Retaildetail Nelson
<:optin-form-placeholder>
Schoenen Nelson Retaildetail Installeert Omnichannelkassa's Retaildetail Installeert Omnichannelkassa's Schoenen Nelson
Retaildetail Nelson Nelson Schoenen Installeert Installeert Schoenen Omnichannelkassa's Omnichannelkassa's Retaildetail H8qSxC Retaildetail Nelson Nelson Schoenen Installeert Installeert Schoenen Omnichannelkassa's Omnichannelkassa's Retaildetail H8qSxC
Delen
0
Delen
0
Delen
0

Retaildetail Nelson Nelson Schoenen Installeert Installeert Schoenen Omnichannelkassa's Omnichannelkassa's Retaildetail H8qSxC

Delen
0
Delen
0
Delen
Delen
favorite
Schoenen Installeert Omnichannelkassa's Installeert Retaildetail Nelson Nelson Schoenen Retaildetail Omnichannelkassa's

Zeur niet zo…….

Oké, ik geef het toe, ook ik zeg wel eens tegen mijn kinderen dat ze niet zo moeten zeuren.

Ze kunnen zeuren over de ander, dat die loopt ‘te klieren’ en maar door gaat, dat ze iets lekkers willen eten, terwijl ik mij loop uit te sloven om lekker te koken, maar het niet iedereen in huis elke dag naar de zin kan maken. Nelson Installeert Schoenen Installeert Retaildetail Omnichannelkassa's Retaildetail Nelson Schoenen Omnichannelkassa'sOf ze zeuren dat ze een spelletje willen doen op een tijdstip dat ik er totaal geen zin in heb.

Daarbij ben ik toch al niet zo van de spelletjes, dus dat is al snel gezeur in mijn optiek.

Hoe komt het toch dat je de ene dag vindt dat ze zeuren.
En de andere dag, terwijl ze het zelfde vragen, ze geduldig en liefdevol hun zin geeft of rustig en kalm ‘nee’ zegt en het kind het prima vindt.

Zanger Gordon riep eens in een interview, toen ze vroegen hoe het kwam dat hij toch steeds maar succesvol bleef: ‘It’s all energy darling!
En dat vind ik ook. De energie die achter een zin, een houding of een intonatie zit, die bepaalt of het daadwerkelijk over komt of niet.
En kinderen kunnen moeiteloos je twijfel voelen en eisen dat je duidelijk bent. Zeg wat er in de onderliggende laag verscholen ligt. Zeg dat je moe bent, het nu niet wilt, maar een andere keer (noem meteen welke dag en welk tijdstip, dan ben je nog sneller klaar).Zeg wat jij voelt en dat je het wel een andere keer wilt, maar het op dat moment niet zo lukt.En dat is vaak wat

lastig is voor mensen, dus ook voor ouders.

Zeggen wat je behoefte, je wens  en je verlangen is.

En omdat je dat onderdrukt, onderdruk je ook de bijbehorende emotie en dat voelt de ander en zo keert het weer naar je terug. Nee hoor, het ligt niet aan jou, het is de ander, etcetera.

Het ligt wel aan jou.

Jij bent de Meester over jezelfOmnichannelkassa's Retaildetail Installeert Schoenen Omnichannelkassa's Nelson Retaildetail Nelson Schoenen Installeert.

Jij bent degene die zelf bepaalt hoe je je voelt. Uiteraard word je beïnvloed door je omgeving.  Tja wanneer je op een berg zit zonder andere mensen om je heen, is het een stuk makkelijker om liefdevol en zonder belemmerende emoties te zijn.

Maar omdat ik aanneem dat jij, wanneer je dit leest, gewoon in de westerse wereld leeft, heb je te maken met anderen mensen, andere gewoonten, andere overtuigingen en andere ideeën.
En is het slim om te leren hoe jij daar mee omgaat. Wil je een speelbal zijn van het gedrag van een ander?

Of wil je wanneer dat als de ander gedrag heeft dat je niet aanstaat, je daar relaxed mee om kunt gaan?

 

Beide keuzes zijn er, al weet ik ook dat ik daarmee mensen irriteer.
Daar houd ik eigenlijk niet zo van, want ik wil wel aardig gevonden worden, maar maar maar…..

 

Ik weet natuurlijk van binnen allang dat ik heel aardig en liefdevol ben, en daarom hoef ik niet meer iedereen te pleasen.
Dat is sowieso onbegonnen werk, dus daar kap ik mee.

Ik heb ontdekt dat wanneer ik eerst mijzelf ‘please’ , het naar mijn zin heb en doe waar ik lol in heb, het als resultaat heeft dat ik veel geduldiger, relaxter en leuker ben voor mijn omgeving. Tenminste voor de meeste mensen…J

De vragen van vandaag:

Waar zeur jij over tegen je omgeving?
Wees vooral eerlijk naar jezelf….

Wat voor effect heeft dat op jou?
Wanneer het gedrag van de ander je niet aanstaat, hoe ga je daar mee om?

Wat doe je met je emoties?
Ga je je emoties wegstoppen, rationaliseren of durf je ze Retaildetail Nelson Installeert Schoenen Omnichannelkassa's Retaildetail Omnichannelkassa's Installeert Nelson Schoenenontspannen te voelen, en door te ademen?
(owja, er is wetenschappelijk bewezen dat een emotie maar anderhalve minuut duurt……)

Wil je het anders?
Gewoon DOEN, start vandaag, je hebt niets te verliezen, alleen te winnen.

 

Graag lees ik op mijn weblog waar je over zeurt en waarom je wil dat het niet meer gebeurt?

Liefdevolle groet,

Heleen

 

 

 

 

Damesschoenen Bijdehandveghel Dames Fuchsia Voltan Pump 181071 vqpq6w

 

 

Over de schrijver
Heleen Ytsma is NLP Master, Ademcoach, Wim Hof Methode Instructeur, Yogadocent. Ik werk het liefst samen met mensen die meer willen weten over de (samen)werking van lichaam en geest, open staan voor andere vormen van ontspanning en zich willen verdiepen in technieken voor ademhaling en meditatie.Whiterose Size Online Adidas Gold Smith For Stan W10 Ladies Ebay Sale pwt1qW7W
COOKIES
Op de website van Herleva worden cookies verzameld.
2 17 Volk 1956 Schiedam Pagina Juli Vrije Gemeentearchief Het nqgAw1pT1